E fejuara e Princit Harry, Meghan Markle në çdo dalje publike të sajën tregon stil dhe elegancë. Ajo arrin që të vjedhë vëmendjen e të gjithëve, kryesisht me palltot që zgjedh. Gruaja e ardhshme e Princit Harry duket që ka një fiksim të madh me palltot.  Menjëherë pas shfaqes së saj në publik, palltot e saj pëlqehen nga vajzat, dhe blihen në sekond prej tyre. Gjithsesi, nesot do ju vëmë përpara zgjedhjes së palltos që pëlqeni më shumë. Votoni të preferuarën tuaj.