Kur bëhet fjalë për filmin, nuk ka shumë netë më të ndritshme dhe më të shumëpritura se Festivali Vjetor i Kanës në jug të Francës. Është një eveniment që nderon disa nga ikonat e kinematografisë– si përpara ashtu edhe pas kamerës.

Dhe tapeti i kuq i këtij viti në Kanë 2024 na i ka bërë sytë zemra.

Është mbyllur vetëm nata e parë dhe kemi parë disa look-e të mrekullueshme në Cote d'Azur. Këtë vit, në vitin e tij të 77-të, Festivali i Filmit në Kanë ka një program emocionues. 

Këtu janë disa nga veshjet më të mira nga nata e parë e Festivalit.