Një inxhiniere plot stil është fashion blogerja Arbana Bacaj. Nuk ka shumë ndjekës në Instagram, por me siguri nga sot e tutje, do t’i shtohen "adhuruesit".

Arbana është një vajzë mjaft simpatike, që vishet me shumë stil. Sot ajo ka zgjedhur një pallto ngjyrë bezhë, dhe një palë çizme me takë, dhe ngjan shumë “cool”.

Në dorë, Arbana mban një çantë të vogël të kuqe, që edhe pse në përmasa minimaliste, ajo bie shumë në sy. Ne e vlerësojmë veshjen e Arbanës me 10 pikë. Juve si ju duket?

 

T u e s d a y

A post shared by 𝔸ℝ𝔹𝔸ℕ𝔸 𝔹𝔸ℂ𝔸𝕁 (@arbibacaj) on