Pranvera është thuajse në fund të saj dhe mes morisë së stileve, veshjeve dhe trendeve të propozuara nga të gjithë, këtë fund stine mund të shijosh edhe për pak kohë temperaturat e ngrohta. Tani që fustanet e pranverës kanë filluar të pushtojnë vitrinat dhe pasarelat, vajzat e njohura të modës, madje, kanë nisur të tregojnë edhe stilet që kanë dominuar këtë pranverë, por që do të vijojnë edhe gjatë periudhës së nxehtë të vitit.

Këtë sezon, mes shumë tendencave, ja cilat janë disa nga trendet që do t’i gjesh gjithandej.

Fustanet me lidhje

Është një siluetë universale, e cila i shton një element elegant kujtdo që e mban veshur. Një prej trendeve më të parezistueshme të pranverës, ky stil fustani është më komod se çdo veshje tjetër për ditët e ngrohta.

E verdhë, e verdhë, e verdhë

Millenial Pink ishte ngjyra që dominoi pranverën e vitit të kaluar, ndërsa këtë vit, e verdha është ajo që do të shihet gjithandej. Zgjidh një të verdhë dhe mjafton për të qenë në trend.

Supe të hapura

Një prej trendeve që po gjen vend më shumë se në çdo kohë. Dhe nuk është çudi, sepse nisi me pulovrat, me këmishat e më vonë edhe me fustanet. Këto të fundit do të vijojnë të dominojnë edhe në këtë fund pranvere.

Lulet dhe printet

Thuaje bashkë me ne tani: “Lule për pranverë? Frymëmarrje.” Është pak klishe, dihet, por është edhe një tendencë që gjithmonë e më shumë do të jetë dominuese.

Kopsat

Kopsat kanë filluar të jenë shumë të përhapura vitin e fundit dhe këto gjenden rëndom edhe në fustane. Një element i shtuar i look-ut do ta shtojë njëkohësisht edhe komoditetin.