Të gjithë janë duke menduar për plazhin në këto ditë të nxehta. Një prej gjërave më të rëndësishme të verës janë rrobat e banjës. Të gjitha vajzat e kanë të vështirë t`i zgjedhin dhe problemi është se nuk janë asnjëherë mjaftueshëm. Na pëlqejnë t`i kemi të gjitha stilet, por ato që nuk duhet të mungojnë dhe që do t`ju bëjnë të dukeni shumë në formë janë rrobat e banjës stil vintage. Më poshtë po ju sjellim disa modele, nga të cilat mund të frymëzoheni për të zgjedhur të preferuarat tuaja.

Yamamay
Stories
Lazzari
Calzedonia
My Theresa
HM
My Theresa
My Theresa
Mimi a la Mer
My Theresa
Solo Blu
Tezenis