View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS By Alketa Vejsiu (@class_by_alketavejsiu) on


Jemi në 2019-ën dhe ende vazhdon një tendencë që fustanin e nusërisë ta marrim me qira. Përveçse pjesë e traditës, është një komoditet ekonomik i llogaritur nga vajzat dhe gratë që e ëndërrojnë atë ditë unike. Por diçka e tillë është kushtëzuese, sepse fustanin që mezi zgjodhe, kurorëzove dashurinë, e kthen mbrapsht në dyqanin ku e more.

Çdo zgjedhje është personale, por dhe e ndikuar nga shoqëria që na rrethon. Në perëndim, por edhe më larg, nuset e ardhshme e blejnë fustanin dhe ky ndikim ka mbërritur edhe tek ne. Class, prej 6-vitesh me showroom-in e fustaneve të nusërisë nga markat ekskluzive dhe prodhimet e ateliesë, ka sugjerimet e saj për vajzat e reja që zgjedhin fustanin e dasmës.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS By Alketa Vejsiu (@class_by_alketavejsiu) on1. Zgjedhja nuk është një proces i lehtë

Pa dyshim, mendja kalon në shumë dimensione, duke imagjinuar të ardhmen ‘Si do dukem me fustanin e bardhë”? Një mijë alternativa; sirenë, princeshë, me tyle, qëndisje, bust apo me krahë, ki parasysh që fustani i nusërisë që është për TY, do të të japë një emocion, një TIK - ky është ai është sinjali që e ke gjetur të duhurin. Fustanin më të mirë nuk e përcakton as çmimi, as të tjerët që ju shoqërojnë, je vetëm TI që do e ndiesh.

2. Mos kërko pafund

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS By Alketa Vejsiu (@class_by_alketavejsiu) on

Eksperienca na ka treguar që 70 për qind e nuseve të ardhshme e kanë në mendje çfarë duan, por prapë kërkojnë pafund. Gjej stilin tënd, përshtate me tipin (personalitetin tënd) dhe format e trupit. Sa më shumë të hulumtosh, aq më konfuze do ndihesh. Por 'stay focused'. Në Class, operohet me një takim dhe konsultë të vërtetë me stilisten tonë, për prodhimet e reja.

3. Je e pavendosur? Dizenjo fustanin. Bingo!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS By Alketa Vejsiu (@class_by_alketavejsiu) on

Një në tri vajza që zgjedh një fustan nusërie pranë Class, është fatlume, sepse këtu dizenjohet një ose dy fustane të personalizuar, sepse ata duan ta kenë përgjithmonë në raftin e kujtimeve.

4. Investo emocionalishtPatjetër që PO! Markat ndërkombëtare janë gjithmonë të pranishme në showroom-in e Class-it, por fokusi janë prodhimet e reja, pasi ka një nivel emocional shumë më të lartë ndërmjet linjave të reja të realizuara enkas për nuset tona. Mos të harrojmë që çmimet startojnë nga 700 Euro për prodhime të reja të personalizuara.

5. Takohu me stilisten tonë – Konsultohu!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CLASS By Alketa Vejsiu (@class_by_alketavejsiu) onLivia, stilistja e re dhe me perspektivë e Atelier Class, është gjithmonë gati për konsulta dhe takime në ambientet e Class. Bashkërisht, bisedoni dhe vendosni për çdo detaj mbi dizenjimin dhe punimin me dorë të fustanit. Duke filluar nga stili minimalist deri në Haute Couture, je në duar të sigura.

Shënoni numrin për takim me stilisten +355 69 70 08 440

6. Kurse para dhe ruaje përgjithmonë në raftin tëndClass po rritet dhe funksionon si çdo Atelier me standarde pune dhe cilësie. Ekipi, jo vetëm ka eksperiencën në realizimin e ‘unique pieces’, por është dhe kreativ në identifikimin e saktë të stilit, pra asaj që është e duhura për ju. Punime me copat më të mira u përshtaten kërkesave dhe mundësive të klientëve.

Investimi me vlerë më të madhe është ai emocional. Mbase mund të kërkosh pafund dhe asnjëherë të mos gjesh detajin apo copën që të përshtatwt më shumë. Prandaj, krijimi nga e para, me ide apo me propozim është një alternativë e cila, përveç se kushton me pak para dhe kohë, ai bëhet yti përgjithmonë.

#ClassJeTi

Rruga e Kosovarëve, P. Orion, Showroom Class, Tiranë