Me ardhjen e pranverës, të gjithë fillojmë të ndryshojmë gardërobën tonë. Pranvera dhe vera na japin mundësinë që të pakësojmë rrobat që veshim, dhe të eksperimentojmë me ngjyrat. Këtë sezon është e këshillueshme që veshjet tuaja të kenë patjetër aksesorë. Por një gjë tjetër që ndryshohet përveç veshjeve dhe aksesorëve, është ngjyra e flokëve. Me ardhjen e pranverës, ngjyrat e mbyllura të flokëve fillojnë të çelen njësoj si lulet. Prandaj vajza, filloni mendoni se çfarë ngjyre do t’i lyeni flokët këtë stinë. Ne do t’ju japim disa ide dhe ju zgjidhni atë që ju pëlqen më shumë.

Platin e akullt
Kafe e zbehtë
Të zeza
E kuqe e thellë
Ombre bionde
Rozë me nuanca lejla