Familja Kardashian janë të njohura për një sër gjërash, por të gjithë e dimë dashurinë që kanë ato për grimin dhe selfiet e bukura. Ato janë gjatë gjithë kohës të kuruara dhe në formë. Por keni qenë ndonjëherë kurioz të shikoni sesi duken vajzat Kardashian pa grim? Në fotot e mëposhtme mund të shuani kuriozitetin.

(Kris Jenner)

(Kylie Jenner)

(Kourtney Kardashian)

(Kim Kardashian)

(Kendall Jenner)

(Klohe Kardashian)