Tani është koha që t’i dedikojmë pak kohë fytyrës sonë.

Pas një jave të ngarkuar që kaluam, është moment i duhur për të bërë një maskë për fytyrën, për një lëkurë të butë, të freskët dhe më me shkëlqim. Nuk është e nevojshme për të shkuar në qendra estetike dhe për të shpenzuar para, por mjaftojnë dy përbërës që të gjithë i kemi në shtëpi: mjalt dhe kos.


Në një tas hidhni 2 lugë kos dhe një lugë mjaft, përzijini mirë derisa të krijohet një masë homogjene dhe masën e krijuar vendoseni në fytyrë për 15-20 minuta (lëkura duhet të jetë e pastër dhe e thatë). Më pas shpëlani fytyrën me ujë nxehtë.

Këtë maskë aplikojeni 1 herë në javë.