Në ditët e sotme është bërë e vështirë të shikosh një vajzë të njohur pa grim. Makeup-i profesional, por jo vetëm, i ka futur vajzat e njohura, dhe të panjohura në një “konkurrencë” me njëra-tjetrën se kush duket më bukur? Personazhet e njohur, nuk publikojnë shpesh foto pa grim, por mundohen që gjithmonë të shfaqen perfekte në Instagram. Mirëpo ka edhe nga ato vajza që e pëlqejnë thjeshtësinë dhe jo rrallëherë publikojnë foto pa grim, dhe duken po njësoj të bukura si me grim. Madje, ka edhe nga ato që për hirë të së vërtetës duken më mirë të patrukuara. Gjithsesi, ju sot do të mund të votoni vajzën e famshme shqiptare që duket bukur edhe pa grim. Votoni!