Jeni kurioz të mësoni më shumë për veten, duke parë formën e vetullave tuaja? Sipas fizionomisë, është e mundur të nxjerrësh përfundimin, ose të paktën të mendosh, personalitetin e një personi nga tiparet e tij somatike. Kjo disiplinë nuk është ngritur kurrë në rangun e shkencës, por kurrë nuk është hedhur poshtë plotësisht, duke u zhvendosur në stërvitje të pastër zanore.

Sot aftësia për të analizuar shprehjen e një fytyre për të identifikuar karakterin e saj ka mbetur fizionomi e lashtë. Dhe çfarë mund të jetë më ekspresive sesa vetullat? Ato në thelb vendosin karakterin e një vështrimi, vëmendjen, dyshimin, etj. Argëtohuni duke zbuluar se çfarë vetullat tregojnë për ju!

Vetulla të trasha
Vetullat tuaja janë të trasha mesatare me një formë jo shumë të përcaktuar, për zgjedhjen tuaj. Modeli juaj është Brooke Shields ose Madonna, i cili në vitet 80' luajti idenë vetullat e pambrojtura, duke sugjeruar një gjendje shpirtërore mes rebelëve dhe rastësorëve. Çfarë do të thotë për ju Vetullat tuaja tregojnë një temperament vendimtar me një frymë pragmatike dhe konkrete. Ti nuk i do shumë vetullat dhe nuk kujdesesh fort për to, por kjo nuk do të thotë që nuk ke interes për veten.
Vetulla me hark
Ato mund të japin pamjen e një shprehje të befasuar, por edhe të mirëpritur dhe të vëmendshme ndaj të tjerëve. Në fakt, vetullat e lakuara janë si përforcimi i vëzhgimit të botës përreth për ta bërë atë tuajën. Çfarë do të thotë për ju Vetullat e lakuara tregojnë një person të besueshëm dhe të ndjeshëm, të aftë për t'u vënë nën këpucët e të tjerëve dhe të jetë afër tyre. Me pak fjalë, shoku që të gjithë do të donin të kishin!
Vetulla me kënd
Është formë e vetullave e bërë e pavdekshme nga Audrey Hepburn: me atë këndin e ngritur kjo ju kujton krahët e një pulëbardhe që po merr fluturim. Çfarë do të thotë për ju Vetullat me kënd tregojnë një personalitet të përcaktuar, të vëmendshëm ndaj detajeve dhe që nuk lë asgjë t'i përkasë rastësisë. Megjithatë, është më mirë të mos theksojmë shumë këndin për të mos u dukur agresive.
Vetulla të thurura
Në ditët e sotme, të kesh vetulla të tilla të trasha dhe si të thurura do të thotë që ti je njeri me fat. Çfarë do të thotë për ju Vetullat e trasha dhe të plota zbulojnë një personalitet të sigurt që imponon veten tek të tjerët në sajë të autoritetit të tij. Ato gjithashtu tregojnë një kurajë të caktuar për t'u përballur me jetën.
Vetullat e holla
Ndonjëherë vetullat janë të hollë nga natyra sepse ato nuk rriten shumë. Herë të tjera ato përfundojnë të tilla në sajë të heqjes së qimeve pa kriter, por gjithsesi ato kanë bukurinë e tyre. Çfarë do të thotë për ju Vetullat e holla tregojnë një temperament delikat, krijues dhe disi të ëmbël. Pikërisht për këtë arsye shpesh komunikohen si gjetje dhe janë shprehi e njerëzve të ëmbël.
Vetulla të rrumbullakosura
Ato ndjekin vijën natyrale të syrit. Çfarë do të thotë për ju Vetullat me një formë të rregullt tregojnë një temperament ekstrovert, por në të njëjtën kohë racional. Zakonisht forma natyrale e këtij modeli vetulle nuk ndërpritet, ndaj thotë shumë për personalitetin tuaj.