Është sërish ajo kohë e vitit kur festat e çmendura të Coachellës sjellin plot risi dhe habi në syrin e atyre që i ndjekin nga larg. Sigurisht që është një ëndërr e madhe e shumë të rinjve që të kalojnë një javë ‘të çmendur’ duke ndjekur festivalet live të rock, hip-hop, regge, instalacioneve gjigande të artit etj, mirëpo jo të gjithë e kanë mundësinë. Ja disa foto me veshjet më të veçanta të Coachella.