Nëse prenoton dekorin e dasmës me Class Events deri më 20 dhjetor, nusja fiton makeup dhe hair styling falas për ditën e rëndësishme.

Mos mendo që është shumë shpejt për ta vendosur. Sekreti i dasmave të përkryera është organizimi i mirë dhe profesionistët…Class Events dhe Class Makeup Studio do i japin shkëlqim dasmës tënde.