Disa lule në shtëpi ose në dhomë janë shumë të rëndësishëm për këdo. Ato kërkojnë përkujdesje dhe shumë dashuri, por mund të ndryshojnë të gjithë ndriçimin e dhomës. Gjithmonë jeni në dilemë se cilat lule janë më të përshtatshmet për shtëpinë tuaj dhe ne po ju japim disa ide.

Kaktusët e vegjël
Nëse jeni estetik, por ju pëlqejnë lulet që janë shumë të rregullta. Kaktusi është një lule që nuk kërkon shumë përkujdesje, në verë, ujë një herë në javë, dhe në dimër, edhe më pak. Ata janë një prej detajeve që do të ndryshojnë gjithë pamjen e shtëpisë dhe në ballkon duken plot ngjyra.

 

Aloe Vera
Nëse jeni të dhënë pas luleve të thjeshta dhe ndihmëse në shtëpinë tuaj ja ku është zgjidhja. Aloe Vera është e cilësuar si një nga lulet më ‘bujare’ në shtëpinë tuaj, që mund t’ju vij në ndihmë si përbërës maskash për fytyrën ose flokun. Është një nga lulet që do ju falë harmoni në shtëpi.

 

 

Livando
Aromë, dashuri dhe përkujdes në shtëpinë tuaj mund t’ju sjell vetëm kjo lule. E brishtë, plot ngjyra dhe një aromë e veçantë do ju shoqërojë çdo mëngjes në ballkonin tuaj apo në kuzhinë.
Bambuja fatësjellëse
Nëse jeni në kërkim të diçkaje fine dhe shumë tërheqse kjo është ideja perfekte. Bambuja fatsjellëse është një prej luleve që kërkon ujë 2-4 në javë dhe mund të zbukurojë shtëpinë tuaj në shumë dimensione.