Kim Kardashian postoi një foto e veshur me të brendshmet e koleksionit të ri të Yeezy dhe sërish shkaktoi zhurmë. Kësaj radhe jo për zhveshjen e saj në foto, por për pozën e çuditshme që kishte marrë. Dhe kaq ju desh njerëzve për ta photoshop-uar foton në vende dhe situata nga më të ndryshmet. Kjo foto e Kim-it u kthye në meme sapo u postua dhe në internet mund ta gjesh në mijëra opsione. 

 

Like butter. #Butter350’s #yeezy

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Këto janë disa prej memeve më argëtuese.