Gigi Hadid dhe Zayn Malik kanë pasur një lidhje shumë të bukur dashurie, që i bënë të gjithë të ëndërronin, deri në momentin kur marrëdhënia e tyre kaloi një krizë në mars të këtij viti. Prej muajit mars, çifti është diskutuar vazhdimisht në media dhe knë dalë prova që ata janë rikthyer. Pavarësisht se është folur në media, ata nuk kanë pranuar asgjë publikisht.

 

Soft 😍

A post shared by Gigi Hadid Videos (@hadidvideos) on

Por Gigi ka postuar një video, ku një detaj që na i kapi syri na la të kuptonim që ata janë bashkë dhe janë shumë të dashuruar. Ajo mban një varëse më emrin e Zayn të shkruar. Askush nuk do ta mbante në qafë një varëse me emrin e ish të dashurit, apo jo?