Rihanna është si të gjitha vajza, ka shumë dilema. Ylli i muzikës pop është shfaqur në Diamond Ball e veshur çuditshëm, por njëkohësisht edhe trendy siç vetëm ajo di të surprizojë të pranishmit. 30-vjeçarja me siguri ka qenë në dilemë për veshjen dhe fillimisht ka veshur një jumpsuit dhe më pas është penduar.

Ajo ka pëlqyer një fustan, por nuk ka vendosur të heqë jumpsuit-n. Gjejeni pak? Rihanna i ka veshur edhe jumpsuit edhe fustanin aspak të zakonshëm. Ajo edhe pse ndoshta “nuk ia ka idenë se çfarë ka veshur”, ose më saktë nuk di të thotë si mund të quhet veshja e saj, sërish shkëlqen dhe ia ka arritur të tërheqë vëmendjen e të gjithëve.

Bravo Riri!