Çdo ditë e më shumë çuditemi me trendet e reja si në modë, po ashtu edhe në estetikë. Tashmë asgjë nuk na bën përshtypje, thjesht jemi kurioz për të parë çfarë “shpikjesh” të reja prodhon mendja e njeriut. E reja dhe më e çuditshmja ka të bëjë me thonjt. Jeni në pritje të një fëmije dhe mezi po prisni ta keni në krahë?

Teksa prisni 9 muaj, ekon e foshnjes mund ta keni në gishta. Po, po trendi më i ri i thonjve ka për dizenjo ekon e bebes suaj. Nënat e reja me siguri do t’i gëzojë kjo tendencë, pasi do t'i kenë një kujtim edhe thonjtë për t’ia treguar më pas fëmijëve. Ide interesante!