Mos humbisni ofertat! Pierre Cardin nuk është vetëm një brand name, por një markë ndër më prestigjiozet në botë që ofron shumëçka për shtëpinë dhe ambientet tuaja. Bota e tyre është kaq e madhe dhe gjithëpërfshirëse dhe aty ka vend për të gjithë ju, për të plotëuar çdo kërkesë që ka të bëjë më rehatinë dhe komoditetin, të sjella këto në stilin klasik, por edhe avantgard falë teknologjisë më bashkëkohore.

Pierre Cardin Home ka një arsye madhore se pse në këtë prag festash ka vendosur që t'ju vijë më afër klientëve të shumtë, por edhe blerësve të rinj. Në tetë vjetorin e hapjes së Pierre Cardin Home ka dhurata dhe çmime promocionale pafund për të gjithë ju. Duke filluar nga 10 Dhjetori, për çdo blerje do të përfitoni dhuratë 50% të vlerës. Ofertë e padëgjuar më parë në Pierre Cardin Home! Kompletoni shtëpitë tuaja me tapetet, rrugicat, setet e kolltuqeve, dyshekët dhe aksesorët e gjumit me çmime si kurrë më parë. Gjithçka që ju pëlqen, me një blerje të vetme në Pierre Cardin Home!

Për të gjithë ju që magjepseni pas mjeshtërisë artizanale, ku ndërthuren stili, detajet, copat luksoze, teknologjia moderne të cilat krijojnë më pas linja unike, që njihen në të gjithë botën. Fakti se Pierre Cardin Home është prej tetë vitesh zgjedhja juaj e parë, është fakti se produktet ekskluzive të tapeteve, sixhadeve, si edhe emrat ekskluziv në botën e industrisë së mobiljeve, dyshekëve, letrave murale, e gjithçka tjetër që përbëhet nga fibrat natyrale, anti bakteriale, kryesorja në harmoni me shëndetin tuaj.

Ndaj, të gjithë ju që keni menduar për të bërë blerje unike dhe cilësore në prag festash, kaloni më parë nga Pierre Cardin Home, për të festuar të gjithë bashkë me çmimet fantastike në këtë tetë vjetor të hapjes së tij!