Moda është kthyer në diçka shumë të rëndësishme ditët e sotme, prandaj edhe numri i blogereve të modës është shtuar kudo në botë dhe Shqipëria nuk mund të bënte përjashtim. Ato janë vajza që kanë profesione të ndryshme, por i lidh diçka e përbashkët; pasioni për modën. Përveç kësaj, ato frymëzojnë edhe shumë vajza të tjera me stilin e tyre. Në sondazhin në fund të artikullit mund të votoni për Bloggeren shqiptare të Modës.

Armina Mevlani

Është një prej blogereve me numrin më të madh të ndjekësve. Ajo numëron 1 milionë ndjekës.

Jonida Maliqi

Përveçëse një këngëtare shumë e talentuar, Jonida ka rezultuar shumë e suksesshme edhe si blogere. Ajo numëron mbi 411 mijë ndjekës.

Aurela Hoxha

Ashtu si Armina edhe Aurela ka një numër të madh ndjekësish. Ajo ndiqet nga 1.1 milionë njerëz.

Estela Ujka

Ka më shumë se 44 mijë ndjekës.

Marigona Nila

Ka mbi 39 mijë ndjekës.

Françeska Çoniku

Ka rreth 14 mijë ndjekës.

Anxhelina Kotorri

Ka 34 mijë e 500 ndjekës.

Stela Plaka

Ka 102 mijë ndjekës.

Edisa Shahini

Ka 107 mijë ndjekës.

Anjeza Tufina

Ka 110 mijë ndjekës.