Të jesh një Fashion Blogger është gjëja më e bukur për vajzat që adhurojnë modën. Të shumta janë edhe vajzat shqiptare që kanë zgjedhur të hapin një blog të tyre dhe të postojnë aty foto me veshje dhe kombinime të ndryshme. Pasioni për modën është diçka që shumë njerëz mund ta kenë, por këto vajza kanë zgjedhur që ta ndajnë edhe me të tjerët përmes blogut të tyre. Ndoshta nuk janë shumë të njohura, por numri i ndjekësve të tyre rritet dita-ditës. Votoni për Blogeren e Re të Modës në Shqipëri.

Krista Merkoçi

Ajo ka rreth 15,5 mijë ndjekës.

Arjena Duçi

Ka mbi 10 mijë ndjekës.

Alba Hodo

Ka rreth 2,300 ndjekës.

Magalina Saqellari

Ka mbi 10 mijë ndjekës.

Dajana Dako

Ka mbi 9 mijë ndjekës.

Sarah Berisha

Ka rreth 30 mijë ndjekës.

Era Rrumbullaku

Ka rreth 7,800 ndjekës.

Cansel

Ka rreth 10,5 mijë ndjekës.

Linda Dido

Ka rreth 6,000 ndjekës.

Vanesa Gjini

Ka mbi 12,6 mijë ndjekës.