Jennifer Lopez mund të shquhet për shumë gjëra, si për talentin në muzikë dhe në aktrim, për format e bukura trupore, por mbi të gjitha për stilin e saj. Nëse J.Lo është e pranishme diku, nuk ka se si të mos tërheqë vëmendje me sharmin e saj. Sa herë shfaqet në tapetin e kuq do të komentohet gjithmonë për pamjen dhe veshjen. Edhe këtë vit ajo ia ka arritur të na mahnisë me pamjen në daljet publike. Votoni për veshjen më të bukur të Jennifer, sipas jush.