Duket si kur nata e vitit të ri ishte vetëm dje, por ndërkohë koha po ecën dhe si pa kuptuar kemi filluar të mendojmë për muajin shkurt, dhe të gjithë e dimë që ky muaj do të thotë vetëm një gjë: ShënValentini!

Teksa ethet e atij që tashmë njihet si muaji i dashurisë i ka zënë të gjithë ata që janë single, më në dilemë duken çiftet të cilët po kërkojnë fshehtazi mënyra për të surprizuar personin e tyre të zemrës. Prej vitesh Shën Valentini ka qenë arsyeja që çiftet të shprehin më shumë se çdo ditë dashurinë për njëri-tjetrin përmes dhuratave dhe surprizave, të bëjnë nga ato propozimet për martesë që duket sikur ndodhin vetëm nëpër filma, apo të udhëtojnë drejt qyteteve më romantike të botës.

Këtë vit, Shën Valentini ka ardhur shumë më shpejt, si për të na kujtuar që çdo ditë është po aq e rëndësishme për të dhuruar dashuria po për të ndërmarrë aventura së bashku! Dhe është ALBtelecom ai i cili e ka sjellë i pari këtë atmosferë rozë.

Lideri i komunikimit sapo ka publikuar episodin e radhës të serialit të suksesshëm “Në kohën e duhur”, serial ky i cili kryefjalë ka pikërisht dashurinë. Episodi, i titulluar “Kurrë mos thuaj kurrë” zhvillohet gjatë një darke romantike midis dy personazheve kryesorë [Edi dhe C17] me dy vajzat bukuroshe [Xhuli dhe Kena]. Gjatë mbrëmjes, Xhuli tregon se si prindërit e kanë quajtur Zhuljeta pikërisht prej personazhit me të njëjtin emër te “Romeo dhe Zhuljeta”, por ajo ende nuk kishte patur mundësinë të vizitonte ballkonin e famshëm në Verona. Këtu nis dhe surpriza për të gjithë shikuesit, pasi ALBtelecom ua jep këtë mundësi të gjithë klientëve të tij!

Përgjatë 5 javëve, deri në ditë e ShënValentinit, mjafton një rimbushje me vlerën minimale prej 1,000 lekë, por edhe më shumë, për të të bërë pjesë të shorteut që do zhvillohet çdo javë, duke zgjedhur kështu 10 çifte të cilët do fitojnë një udhëtim dhuratë drejt qytetit më romantik të Italisë, pikërisht në Veronën e Romeos dhe Zhuljetës!

Fituesit do zgjidhen gjatë një LIVE video çdo javë duke e bërë procesin akoma më transparent! Çdo rimbushje është një mundësi plus për të fituar.

Që në episodin e parë, “Romeo dhe Zhuljeta” ka qenë pjesë e “Në kohën e duhur”, duke qenë se misioni i C17 ishte pikërisht të takonte Shekspirin në vitet kur e shkroi atë. Lidhja e serialit me këtë pjesë u bë akoma më e fortë kur zbuluam që emri i vajzës misterioze që rrëmbeu zemrën e djalit nga e ardhmja ishte pikërisht Xhuli [shkurt për Zhuljetë]. Surpriza e re duket jo vetëm si pjesë e fushatës më tëfundit të ALBtelecom, por si një thirrje e vetë kompanisë për të kthyer vëmendjen tonë drejt dashurisë së vërtetë, për të kujtuar që çdo gjë na duhet e kemi pikërisht në epokën që jetojmë, pasi në fund të ditës nuk ka ditë më të mirë se e sotmja, dhe jemi fiks “në kohën e duhur” për ta jetuar atë plotësisht.