Të jesh një nënë nuk është një detyrë e lehtë. Është një punë me kohë të plotë që kërkon përkushtim maksimal dhe energji të palëkundur. Me pak fjalë, është e vështirë. Fëmija nuk ushqehet, ndërkohë që duhet t'i ndërrosh pelenat, zgjohet natën, ndërsa veshët tuaj janë të mbushur me të qara.

Duke u kujdesur për një të porsalindur mund të jetë një punë 24 orë për 7 ditë të javës, që ju ikin pa bërë asgjë, prandaj ky është momenti që t'i hidhni një sy shpikjes së Abigail Rivera Garcia, një nënë me dy fëmijë të vegjël në Massachusetts. Duhet t'a shikoni sidomos ju nëna të reja!

Fëmijët e Abigailit janë Jeremiah 16 muajsh dhe Anayah 2 muajshe. Sigurisht që vajza e vogël ka shpesh dhimbje barku dhe të qarat janë çështje e ditës për mamanë 23 vjeçare. E ndodhur në këto kushte, Abigail ka vendosur që të bëjë shpikjen për të cilën po flet e gjithë bota. Dhe me të, brenda më pak se 10 minutave fëmija juaj do të jetë në gjumë.

Në pikën e dëshpërimit, ajo u fokusua dhe gjeti një zgjidhje për problemin e saj. Krijoi "dorën e rreme"! Mori një dorezë plastike, e mbushi me oriz dhe e lidhi në pjesën e poshtme. "Në çastin që po e përkundja vajzën dhe i vendosa dorën e rreme në kurriz, ajo pushoi së qari dhe ky ishte një lehtësim i madh", shpjegon nëna e re. Abigal më pas e ndau këtë shpikje të re përmes fotove me të gjithë ndjekësit në Facebook dhe lajmi u bë viral duke mbledhur më shumë se 75 mijë likes në pak minuta.

A jeni prind? A ke ndonjë shok apo shoqe që janë bërë prindër së fundmi? Nëse është kështu, përhapeni këtë lajm dhe ata do t'ju falënderojnë!