Është e vërtetë! Nuk ke as nevojën më minimale për botox, aq kohë sa në kuzhinë ke banane.

Mund të përdorësh një banane si një maskë plotësisht natyrale të bërë në shtëpi që hidraton lëkurën dhe e bën të duket e të jetë më e butë e më e re.

Është fare e thjeshtë

Shtyp një banane të pjekur plotësisht, përzieje me një çerek filxhani kos dhe dy lugë mjaltë. Pastaj vendose në fytyrë dhe qafë. Lëre për 10 deri në 20 minuta, pastaj shpëlaje me ujë të ftohtë.

Voila! Bëje këtë çdo javë dhe pastaj më shkruaj një mesazh falënderimi!