Ajo është dallur gjithmonë për stilin e saj mjaft interesant sa i takon veshjes. Moderatorja e njohur Arbana Osmani herë kritikohet, herë pëlqehet për stilin e saj. Siç ndodh me të gjithë në fakt. Gjithsesi, Arbana ka guxuar sonte në puntatën e radhës të emisionin "Dua të të bëj të lumtur" duke u shfaqur me trendy se asnjëherë tjetër. Arbana ka zgjedhur që pantallonat e zinjë së bashku me kanotieren dhe xhaketën e bardhë t'i kombinojë me një palë atlete të Alexander McQueen.

Po, po Arbana ka guxuar dhe duket mjaft bukur. Në fakt Arbana në përshtatje me emisionin dhe me mesazhet që përcjell ka preferuar që të qëndrojë tek veshjet serioze. Mirëpo, sonte kjo veshje me atlete para emisionit duket shumë "cool". 

Sa për informacion këto altete që janë në modë për momentin kushtojnë 508 dollarë.