Firma e njohur e veshjeve Zara ka ndryshuar logon dhe mendimet e njerëzve janë nga më të ndryshmet. Megjithatë, shumica e njerëzve nuk e kanë pëlqyer aspak këtë ndryshim të firmës dhe menjëherë në internet kanë filluar memet. Në logon e re shkronjat nuk kanë hapësira, por janë të ngjitura me njëra-tjetrën. Po ju rikujtojmë si dukej logoja, të cilën nuk keni për ta parë më.

Dhe ja si duket tani

Ëmbëlsira për në fund, ju prezantojmë me memet më të famshme në Twitter.

Juve si ju duket logoja e re e Zara-s?