Me siguri të gjithë ju e keni vënë re shpesh se uleni në të njëjtin pozicion, që të ndihen sa më rehat. Megjithatë, shumë pak njerëz mendojnë se pozicioni i uljes tregon diçka për ta. Bright Side ka përmbledhur 10 pozicione ulur dhe me siguri të gjithë ju do e gjeni veten tek njëri prej tyre. Për të mësuar më shumë rreth vetes suaj, lexoni më poshtë:

Ju jeni një person me dëshira të fortë dhe të sigurta që pothuajse kurrë nuk dyshon në korrektësinë e veprimeve dhe vendimeve tuaja. Ju pëlqen të jeni në dijeni dhe në kontroll të çdo gjëje. Në të njëjtën kohë, ju jeni shumë i besueshëm në komunikimet me të afërmit dhe kolegët dhe gjithmonë përpiqeni të zgjidhni problemet e të gjithëve.

Ju jeni një person i ndjeshëm dhe i këndshëm që përpiqet të mos tregohet kurrë indiferent ndaj ndjenjave të të tjerëve. Si rregull, ju jeni të kujdesshëm në vendimet dhe veprimet tuaja dhe tentoni të analizoni përpara se të vazhdoni me një gjë të rëndësishme. Ju e analizoni situatën për një kohë të gjatë, duke krahasuar mendimet pro dhe kundër.

Ky pozicion është karakteristikë e atyre që janë të interesuar për një shumëllojshmëri të gjërave. Ju jeni mesatarisht kurioz dhe i hapur për të bërë njohje të reja. Ju lumturoheni shumë kur të tjerët ju bëjnë komplimente, por edhe ju nuk i kurseni fjalët e mira për njerëzit me të cilët po bashkëbisedoni.

Në shikim të parë, ju mund të dukeni një person me zemër të ftohtë, por kur njerëzit ju njohin, ata shohin anë krejtësisht të reja tek ju: mirësi, dashamirësi dhe sinqeritet. Megjithatë, ju jeni mjaft të drejtpërdrejtë në pyetje serioze. Ju jeni tepër të përpiktë dhe preferoni të keni një plan për çdo gjë.

Ju jeni një person i fuqishëm dhe shpesh pëlqeni të tregoni aftësitë tuaja drejtuese. Ju përpiqeni të qëndroni të informuar dhe të doni të mbani gjithçka nën kontroll dhe për këtë arsye ju mund të quheni lider. Ju jeni të hapur për miq të rinj, por më tepër xheloz në marrëdhëniet.

Ju jeni modest dhe madje i trembur shpesh duke u ndjerë në siklet para të huajve. Ju vështirë se mund të quheni një person i sigurt. Ju përpiqeni të fshehni ndjenjat dhe emocionet tuaja nga të tjerët, kështu që shpesh ju jeni një person i mbyllur.

Ju jeni një person serioz me një karakter të fortë. Mendimet tuaja karakterizohen nga thellësia, kështu që shpesh keni një mimikë të zhytur në mendime dhe jeni i përqëndruar në bisedë. Rrallë buzëqeshni. Ju nuk nxitoni asnjëherë për t’u hapur me të tjerët.

Ju jeni shumë të butë, të ndjeshëm dhe të mirë. Ju nuk i injoroni problemet e njerëzve të tjerë, reagoni menjëherë dhe përpiqeni të jepni të gjithë ndihmën e mundshme. Në të njëjtën kohë, ju jeni shumë të turpshëm, shpesh dyshoni në fjalët dhe vendimet tuaja.

Ju jeni një udhëheqës i qartë, një njeri i guximshëm dhe i sigurt, i cili e tregon qartë te të tjerët. Si rregull, ky pozicion është i zakonshëm në mesin e njerëzve të përqendruar dhe të vëmendshëm. Ju nuk keni frikë të merrni përgjegjësi jo vetëm për vendimet tuaja, por edhe për të tjerët. Ju nuk keni frikë nga problemet dhe shpejt gjeni mënyra për t'i zgjidhur ato.

Ju jeni shumë emocional, impulsiv, i hapur dhe i dashur. Jeni të gëzuar dhe përpiqeni gjithmonë të jeni optimistë dhe ta ndani atë me njerëz të tjerë. Nga komunikimi me ju, njerëzit frymëzohen dhe marrin energji pozitive, kështu që pothuajse asnjëherë nuk qëndroni vetëm.