Mosha e trurit është një term relativ. Ashtu si mosha e shpirtit tuaj, ajo nuk mund të jetë e njëjtë me moshën tuaj biologjike. Më poshtë ju ftojmë të merrni pjesë në këtë lojë zbavitëse, duke ju përgjigjur këtyre 4 pyetjeve që duken të lehta, por nuk janë edhe aq.

Cili është gabimi i përbashkët që kanë këto foto?

Si do ta quaje këtë pemë?

Në 5 sekonda?

Cila linjë është më e gjatë?

1-Me siguri mendoni se gabimi qëndron tek fotot e përmbysura, por jo. Sytë dhe buzët e të dyja vajzave janë të përmbysura, por truri ynë nuk e kap menjëherë.

2-Nëse vëreni zogun e kamufluar në pemë, e plotësuat sfidën pavarësisht nga emri që keni zgjedhur. Nëse nuk e keni gjetur, bëni një vështrim të afërt për të gjetur zogun.

3-Gabimi është që fjala "gjeni” e cila shfaqet dy herë.

4-Vija A sigurisht që është me gjatë. A mendoni se ishte shumë e lehtë për të qenë e vërtetë? Ndonjëherë ne dyshojmë edhe për gjërat që i dimë me siguri, prandaj ky ishte një provokim i vogël.