Sigurisht që parakalimi në tapetin e kuq është një rrezik më vete, pasi ekziston rreziku i dështimit. Jo gjithmonë yjet shkëlqejnë në tapetin e kuq dhe pikërisht për këtë do të flasim tani. Kush ishin ato që na zhgënjyen në Grammy-s, veshjet e të cilave lanë shumë për të dëshiruar? Këto ishin të famshmet që i bënë të gjithë të kthenin kokën, por për keq. Votoni për atë që sipas jush është veshur më keq.