Të gjithë njerëzit kanë zakonet e tyre: disa kafshojnë thonjtë kur janë të stresuar, disa janë gjithmonë vonë. Mirëpo, të gjitha këto grimca të vogla, përcaktojnë personalitetin tonë. Të mësosh diçka të re për veten nuk është vetëm interesante, por edhe e dobishme. Madje një vështrim i thjeshtë në një foto mund të ndihmojë. Për të zbuluar më shumë për personalitetin tuaj, mjafton t’u përgjigjeni kësaj pyetjeje: si e shikoni këtë mashkull, në profil apo përballë?

Nëse mendoni se kjo është një foto ballore, kjo do të thotë se:  Ju shikoni sytë e njerëzve me vetëbesim, pa asnjë siklet dhe mund t'i bindni njerëzit me fjalët tuaja. Ju jeni të hapur për gjithçka që është e re, ndërmerrni me lehtësi biznesin e rrezikshëm dhe filloni me ekzekutimin e ideve edhe më të çmendura me pasion. Ju jeni një person aktiv, i butë dhe i shoqërueshëm. Ju gëzoni të qenit në qendër të vëmendjes dhe dëshironi të jetoni një jetë plot me ngjarje emocionuese dhe kthesa të paparashikueshme, por të këndshme. Ju keni nevojë për lëvizje të vazhdueshme pasi nuk mund të qëndroni ulur për një kohë të gjatë në të njëjtin vend. Ju keni mendimin tuaj për çdo çështje dhe jeni gati për ta mbrojtur atë deri në fund. Ju jeni një njeri optimist i cili përpiqet të gjejë të mirën në gjithçka. Ju frymëzoni njerëz të tjerë dhe i ngarkoni ato me energjinë tuaj. Përvojat e reja, emocionet pozitive dhe aventurat janë thelbësore për ju që të ndiheni të kënaqur.

Nëse mendoni se ky mashkull është fotografuar në profil, kjo do të thotë se ju jeni një person i turpshëm dhe modest. Është e rëndësishme që ju të mbani gjithçka nën kontroll dhe gjithmonë përpiqeni të parashikoni të gjithë skenarët e mundshëm. Nëse diçka del jashtë kontrollit, ju bëheni nervoz. Ju mund të jeni të hutuar, por shpejt gjeni qetësinë për të zgjidhur problemet dhe për të kapërcyer pengesat. Ju jeni gati të sakrifikoni interesat tuaja në favor të njerëzve tuaj të dashur. Ju jeni një person i ndjeshëm, zemra e të cilit është e lehtë për t'u lënduar. Duke kapërcyer fyerjet dhe momentet e pakëndshme të jetës, bëheni më të fortë dhe më të qëndrueshëm. Ju përpiqeni të qëndroni pozitiv, ju pëlqen të futeni në mendime të thella dhe përpiqeni fort ta kuptoni veten. Harmonia dhe paqja e brendshme janë të rëndësishme për mirëqenien tuaj.