Shumica e shoferëve, sidomos ata me eksperiencë, e drejtojnë makinën aq natyrshëm dhe nuk e kanë ndoshta mendjen se si i kanë vendosur duart në timon. Mirëpo, edhe ky veprim që mbase ju e bëni përditë tregon shumë për karakterin tuaj. Ju mjafton të na tregoni si i mbani duart në timon: