Sonte të gjithë adhuruesit e filmave i kanë sytë në Los Angeles, ku po zhvillohet ceremonia e ndarjes së çmimeve Oscar. Yjet kanë mbërritur në tapetin e kuq dhe na kanë mahnitur me veshjet e tyre. Kuptohet, disa prej tyre! Gjithsesi, gjithmonë parakalimi në tapetin e kuq ndiqet me shumë interes, pasi veshjet e personazheve të njohur tregojnë edhe tendencat e vitit. Më poshtë do të mund të shikoni yjet në tapetin e kuq!