Ky vit ka qenë viti i rikthimit të logove në rroba dhe jo vetëm. Logot po i shohim ngado dhe duket se po kthehen në fiksimin më të madh të momentit. Fillimisht ishte Balenciaga që solli në pasarela thonjtë me logon e saj dhe më pas i pamë kudo me logot e të gjitha firmave. Për të gjitha ato që nuk i kanë shpëtuar këtij fiksimi, po ju japim disa ide se si t`i përfshini logot edhe në thonjtë tuaj.

Chanel
Balenciaga
Gucci
Kenzo
Nike
Marc Jacobs
Luis Vuitton
Tommy Hilfiger
Gucci
Balenciaga
Luis Vuitton