Mesa duket nuk ka vend për gjëra romantike në këtë botë moderne. Në ditët që po jetojmë është bërë shumë praktike të gjesh një partner, mirëpo personi i zemrës mund të mos bëjë shumë gjeste romantike karshi teje. Bright Side ka mbledhur këto 10 foto për të treguar se djemtë bëjnë edhe gjeste romantike, thjesht ata janë të rrallë, ose më saktë specie në zhdukje:

Ish i dashuri i të dashurës sime i vodhi asaj PS4 , kështu që unë i mora asaj një të ri.

Shikoni se çfarë bëri i dashuri për mua.

Ky 92-vjeçar teksa shkruan një pusullë dashurie për gruan e tij.

Unë nuk kisha një foto të të dashurës sime për ta vendosur në varëse, prandaj e vizatova atë.

I dashuri im vendosi në kornizë valët e zërit të tij duke më thënë “Të dua”

I dashuri im më pyeste gjithmonë pse e bëja grimin në dysheme. Një javë nuk isha në shtëpi dhe ja çfarë ka bërë. Jam shumë e lumtur!

Romanticiteti vazhdon të ekzistojë. Një miku im më dërgoi këtë foto nga New York-u.