Meshkujt nuk eksperimentojnë me stilin e tyre të flokëve dhe mbajnë të njëjtin stil flokësh për shumë vite. Mirëpo, herët ose vonë ata duhet të marrin vendimin të ndryshojnë modelin e flokëve. Ndonjëherë rezultati i këtij ndryshimi është i mrekullueshme. Bright Side na tregon 13 shembuj se si modeli i flokëve i ka ndryshuar disa meshkuj.