Vera është shumë pranë dhe me siguri keni filluar që tani të mendoni për rrobat që ju duhen këtë sezon në gardërobën tuaj. Vera është stina kur na pëlqen më shumë të eksperimentojmë me veshjen dhe na lejon më shumë të guxojmë. Për të gjitha ato që e adhurojnë modën dhe dëshirojnë të dinë se çfarë duhet të kenë patjetër në stinën e ngrohtë të verës, Cosmopolitan ka menduar duke përmbeldhur gjërat kryesore që do të bëjnë namin këtë vit.

Lejlaja levandër
Veshjet me shumë ngjyra
Thekët
Të gjitha printet e kafshëve
Streçet e çiklistëve
Printet e miksuara
Jeshilja neon
Puplat
Bluzat me një krah jashtë
Veshjet rrjet
Pikat
Pantallonat sipër gjurit