Ditën e djeshme dy ndër rrjetet më të fuqishme sociale Instagram dhe Facebook pësuan probleme, gjë që shkaktoi pakënaqësi te përdoruesit e tyre. Njerëzit nuk mund të postonin dhe nuk mund të kryenin asnjë veprim tjetër në Instagram dhe Facebook dhe menjëherë iu drejtuan Twitter-it. Disa për të postuar, disa për t`u ankuar dhe disa të tjerë për ta zhdramatizuar situatën me atë që dinë të bëjnë më mirë në këto raste: memet!

Më poshtë po ju sjellim disa prej memeve më të bukura të ditës së djeshme.

Unë duke ardhur nga Instagrami në Twitter.

Unë duke hapur Instagramin për të 100-ën herë edhe pse e di që nuk punon.

Përdoruesit e Instgramit duke u munduar të kuptojnë si funksionon Twitteri.

Unë duke u përpjekur të rifeskoj Instagramin.

Unë duke telefonuar Mark Zuckerberg-un për t`i thënë që Instagrami nuk punon.

Unë duke hapur Instagramin pas 6 orësh dhe kuptoj që akoma nuk punon.

Twitter, Snapchat dhe YouTube në ato momente.

Unë duke u përpjekur të hyj në Instagram.