E dimë që mezi po e prisni verën dhe keni 100 arsye për këtë. Një prej këyre arsyeve janë aksesorët dhe vera është stina që më shumë na lejon të eksperimentojmë. Çantat janë një pjesë e rëndësishme e veshjes dhe trendet e çantave të kësaj vere janë të adhurueshme. Nga ngjyrat neon, te çantat e kashtës dhe ato rrjetë, këto janë trendet e çantave këtë verë.

Kashte dhe rrethore
Me detaje druri
Plastike
Me rruaza
Çantat kovë
Me xhufka
E qëndisur
Rrjetë
Shportë
Neon