Nëse ju pëlqejnë thonjtë minimalistë jeni në vendin e duhur. Ne jemi këtu për t`ju dhënë disa ide që të mund të zgjidhni modelin e radhës për thonjtë tuaj. Mes gjithë këtyre modeleve jemi të sigurt që do ta gjeni të preferuarin tuaj.

Mat dhe zemra të vogla
Me gjethe
Gjysmë të zinj
Me vija ari
Me vija shumëngjyrëshe
Konture ngjyrë ari
Me një vijë në qendër
Pika dhe qenusha
Vija horizontale
Kutikula bardh e zi
Me pika shumëngjyrëshe