Këtë fundjavë, Duka dhe Dukesha e Cambridge festuan Ditën e Shën Patrikut. Duke qenë një grua që merr vendime të zgjuara, Kate vendosi sërish që jeshilja të ishte ngjyra që do të përfaqësonte veshjen e saj në këtë event. Palltoja nga Alexander McQueen ishte tipike stil “Kate”. Kjo vizitë e Kate dhe William është një ritual që ata bëjnë çdo 17 mars.

Vitin e kaluar Kate gjatë kësaj vizite ishte shtatzënë dhe zgjodhi të festonte me ujë. Ndërsa këtë vit, ajo ka hedhur poshtë të gjitha dyshimet se mund të jetë shtatzënë me fëmijën e katërt. Ndryshe nga 2018-a, Kate vendosi të festonte me një pije alkoolike (ajo dhe William pëlqejnë të pijnë ndonjëherë). Kjo tregon se Kate nuk është shtatzënë. Çifti mbase nuk janë gati kaq shpejt për një fëmijë të katërt. Princi Louis në prill mbush një vjeç!