Me siguri ju dini që Zvicra mbahet për alpet, bankat e besueshme dhe shumë çokollata. Mirëpo, ju nuk dini disa fakte të çuditshme dhe të çmendura të këtij vendi. Ne do t’ju njohim me to dhe nëse një ditë do e vizitoni (edhe mund ta keni vizituar) të dini disa informacione shtesë:

1-Japin çokollata “Lindor” falas në stacione.

2-Kuajt janë një mjet transporti në qytet.

3-Ka lopë kudo.

Domethënë kudo...

4-Ka shumë gjasa që një dhelpër të fshihet në tualetin tuaj.

5-Qeni duhet të “presë” bileta për të udhëtuar.

6-Ata kanë stacione autobusi edhe në male.

7-Dyqanet zviceriane kanë korridoret më të gjata të mbushura me çokollata.

8-Zvicra ka disa shenja paralajmëruese të mira.

9-Ata kanë mjetet më të çuditshme të transportit në planet.

10-Kjo është mënyra se si lopët tranportohen në Alpe.

11-Stolat publikë kanë jastekë.