Kur romanca “përfundon” në një marrëdhënie, fillon jeta reale. Të gjithë ju me siguri i keni provuar ndjenjat e bukura të dashurisë, atë romancën e fillimit të një lidhjeje. Mirëpo, pas disa kohësh, kur bëheni një me partnerin, çdo gjë fillon dhe zbehet paksa. Ju riktheheni në realitet dhe kuptoni që keni qenë paksa mbi re. Më poshtë do të shikoni disa foto komike, por reale të marrëdhënieve në çift.

"Po e bën gabim"

Kur bashkëshorti yt vendos të hekurosë një qese plastike në vend të këmishës së tij

Kur ai është i gatshëm të bëjë çdo gjë për ty

I thashë gruas time që të mos i linte në shtëpi. Më duket sikur janë shumuar.

Ana e gruas dhe ana ime

Si është shopping për burrat

Kur gruaja është e fiksuar pas Instagram-t