Çantat e belit kanë qenë trendi i vitit të kaluar dhe duket se vazhdojnë të jenë edhe këtë vit. Janë praktike, të kombinueshme dhe ju tregojnë me shumë stil. Nëse ende nuk keni një të tillë është koha ta bëni tuajën, por edhe nëse e keni, një më shumë nuk do t`ju bënte aspak keq. Me detaje dhe printe nga më të ndryshmet, këto janë modelet e çantave të belit më “In” të momentit dhe ka nga të gjitha çmimet.

Zara - zara.com
£9.99

New Look- newlook.com
£12.99
Coach- harrods.com
£330
Wandler - £460
farfetch.com