Në datat 7-8-9 Qeshor pranë showroom Class janë ditë të veçanta me çmime të ulëta të markave dhe prodhimeve ndërkombëtare. I gjeni në vetëm pak ditë. Mjafton të kaloni pranë showroom-it dhe vizitoni stendat me veshjet të cilat padyshim këtë sezon vere do jenë të domosdoshme.

Cocktail dress, jumpsuit, fustane të shkurtra dhe të gjata, por nuk mbaron me kaq.  Mund t'i blini një pjesë të tyre dhe në katalogun online www.shopclassav.com në kategorinë OUTLET me çmimet bashkëngjitur.

Dy mikeshat e mia, do shkojnë të shtunën sepse e kane ditë pushimi, por për të gjithë ju që dëshironi t'i shikoni të gjitha, vizitoni showroom-in që herët në mëngjes nesër.

Na besoni: dimë diçka!