Në momentet e intimitetit shpesh na flasin hormonet dhe gjëndrat endokrine, sepse janë ato që vihen në punë dhe na bëjnë të relaksohemi. Ndonjëherë, gjatë aktit seksual ne flasim pa kuptuar, ne thyejmë filtrin e konfidencialitetit dhe shpesh themi gjëra që do ishte më mirë të mos thuheshin, veçanërisht në shtrat. Këtu janë 10 frazat që nuk duhet t'i thoni asnjëherë nën çarçafë...

1. "Ne sapo kemi filluar"? Ne tashmë e dimë se masat për burrat kanë qenë gjithmonë një arsye për panik të performancës, ndaj nuk ka nevojë të nënvizohet në momentet e aktit. Kështu që kjo nuk është diçka për t'u thënë, asnjëherë!

2. "Eja, nxitojmë"! Duke vënë ankth, duke llogaritur kohën, duke shikuar kronometrin që të përpiqeni të jeni të kënaqur dhe të kënaqshëm në kohë rekord, kjo ndodh vetëm nëse keni katër fëmijë që ju vijnë rrotull nëpër shtëpi, përndryshe, ska asnjë arsye pse duhet të nxitoni.

3. "Give me 5"! Mirë, vajza megjithëse ne e kemi parë këtë gjë në filma shumë herë, po flasim për seksin midis të rriturve, jo mes dy adoleshentëve. Bëni mirë të mos e bëni si veprim!

4. "E bëre tashmë"? Edhe nëse mendoni se keni parë video në Instagram që janë shumë më të gjata se ajo që sapo keni përjetuar, ju sigurojmë se duke thënë diçka të tillë nuk është një parakusht i mirë për raundin e dytë!

5. "A mund të ma kalosh pak telefonin tim"? Ti e kupton se sa e fortë është varësia ndaj telefonit kur mendon se mund ta përdorësh atë gjatë kohës që ke marrëdhënie seksuale ose sapo përfundon aktin. Bëjini vetes një favor: harrojeni telefonin, ndoshta në një dhomë tjetër!

6. "Mirë, unë mendoj"! E dimë që nganjëherë masturbimi mund të jetë po aq shpërblyes sa seksi, nëse jo më shumë, por e gjithë kjo mund të zgjidhet me komunikim, me sinqeritet, përndryshe çfarë bëni ju të dy bashkë?

7. "Oh Ryan Gosgling, po"! Nëse nuk jeni vërtet në shtrat me të, shmangeni këtë thënie. Dije se nuk ka asgjë të keqe me fantazitë gjatë marrëdhënies me partnerin, por së paku përpiquni të mos thërrisni emrin e gabuar.

8. "Mos harro të blesh letra të lagura"! Në emër të të gjithë trajnerëve të seksit: Qëndroni të fokusuar!! Mbajeni kokën në lojë! Ju jeni duke bërë seks, jo listat e blerjeve, qoftë 5 minuta ose 30 minuta, qëndroni të fokusuar në momentin seksual!

9. "Do ta bëjmë vërtetë këtë"? Me siguri ky është mendimi kur partneri juaj ju sugjeron një pozicion apo lojë të veçantë...Pranojeni, është e qartë se nuk duhet të pranoni të bëni gjëra që nuk dëshironi të bëni, por të qetësoni fantazitë. Dhe gjithçka është në rregull.

10. "Ish-i im e bënte kështu..."! Duke folur për ish-in, sidomos nën çarçafë është mënyra më e mirë për të kaluar natën në mënyrën e duhur. Ndoshta, ju mund ta përdorni këtë temë në mbrëmje, përndryshe përgatitni një libër të mirë zëvendësimi.