Marsela Çibukaj dhe Vitmar Basha e bënë publike lidhjen para pak muajsh. Ai i dedikoi albumin e fundit të dashurës së zemrës, e cila shërbeu si një muzë për artin e tij. Një histori dashurie që lindi nga muzika duket se shumë shpejt do të kurorëzohet me martesë.

I ftuar në emisionin "Gjesi", Vitmari ka pranuar gjatë intervistës së shumë shpejt ai dhe Marsela do të martohen. Këngëtarja nuk e ka marrë ende propozimin për martesë, prandaj Vitmarit i duhet të nxitojë duke qenë se dasma është në planet e tyre të afërta!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marsela Cibukaj (@marselacibukaj) on

Shumë urime për çiftin!