Shumë njerëz kanë zakone unike në mënyrën se si hanë, madje edhe ata të famshmit. Për shembull, Selena Gomez pëlqen të konsumojë patetina me turshi dhe madje i kombinon ato me çokollatë. Ky veprim disave mund t’i duket i çuditshëm, mirëpo prandaj bota është e bukur sepse njerëzit janë të ndryshëm.

Më poshtë do të keni mundësinë të shikoni disa nga zakonet më të çuditshme që keni dëgjuar ndonjëherë:

-Frutat në një tjetër nivel

-Për disa ketchup-i në kokoshka është një ide e mirë

-Po ju si e hani picën?

-E dashura ime pëlqen të krijojë puzzle kudo

-Patatina Cheetos dhe qumështi janë drithërat e reja

-Fasule me patate?

-Bananet në pica?