Të gjithë i duam uljet e çmimeve! Sidomos kur bëhet fjalë për marka dhe modele unike që i gjeni në dyqanin fizik dhe virtual të Class By Alketa Vejsiu!

Këtë herë mund t'i blini nëpërmjet www.shopclassav.com platformës Online e cila të jep komoditetin për të blerë me kartë me dy veprime mjaft të thjeshta!

30% ULJE për veshjen e Enada Hoxhës 

Bli Këtu - Enada

www.shopclassav.com vetëm për 48 orë duke filluar nga sot deri më datë 8 Dhjetor ora 23:59 

Online gjeni çdo informacion rreth masave dhe vizualisht ndërmjet fotografive që janë më të prekshme për ju.

Party? Vetëm 79 Euro (Bli Këtu)

New Year's Party? Bli me 30% Këtu

Dëshiron të njohësh të gjitha veshjet Ekskluzive me 30% ULJE? (Këtu)


Për çdo informacion më shumë gjeni ikonën e WhatsApp të integruar brenda faqes ku operatori ynë përgjigjet për ju! Ose +355 69 70 17 020

♦Paguaj CASH nëse jetoni në Shqipëri. Porosia mbërrin brenda 72 orëve
♦Paguaj me KARTË nëse jetoni jashtë. Worldwide Delivery. Vijmë kudo.

Për të mësuar më shumë rreth SHOPCLASSAV kliko këtu
Si të blini në ShopClassAV? Kliko