Barack dhe Michelle Obama kanë blerë një shtëpi luksoze në Martha’s Vineyard në Massachusetts. Vila ka kushtuar plot 11,75 milionë dollar dhe është përrallore. Ajo ka 7 dhoma gjumi, pishinë gjigante dhe rezidenca të veçanta për mysafirët. Sipërfaqja e shtëpisë është rreth 120 mijë metra katrorë dhe lehtësisht mund të humbasësh në të.

Vila është e rrethuar nga gjelbërimi dhe ka një pamje perfekte nga deti. E ç’mund të themi tjetër? Pamjet flasin vetë!